Van Geeft’M in TROS Muziekcafé

HILVERSUM – De Amelander band Van Geeft’M heeft net haar single ‘Hart vol muziek’ uitgebracht. De single is afkomstig van hun recent verschenen album ‘Storm’. Het album is door Heartselling uitgebracht. Hun eerste single ‘Daarom zing ik’ kon rekenen op veel airplay en interesse vanuit de media. Op 5 juli a.s. is de band live te horen op Radio 2 Tros Muziekcafé. ‘Storm’ werd opgenomen onder supervisie van producer Michiel Hoogenboezem.

TV Oranje schrijft verder: “Sinds 2009 treedt Van Geeft ‘M veelvuldig op in den lande en zetten ze menig zaal op haar kop met hun energieke en eigen geschreven nummers. De Nederlandse, Friestalige en aantal in Amelander dialect gezongen liedjes zijn allemaal opgebouwd rondom akoestische gitaar, accordeon en meerstemmige zang.

In hetzelfde jaar bracht het duo hun debuut cd ‘Meer dan ooit’ uit. De release leverde veel optredens op en ook een stroom aan voorprogramma’s was het gevolg: Nick en Simon, Wolter Kroes, 3jS e.a. gaven het duo de ruimte op het podium. Veel van hun liedjes zijn geïnspireerd op het  typische eilandleven. Beiden groeiden op in het Amelander dorpje Buren. Muziek is onlosmakelijk verbonden met de eilander cultuur- en samenleving. Beiden speelden in de plaatselijke brassband Canite Tuba en daarna in diverse Amelander bands, alvorens de handen ineen te slaan.”

⇒ bekijk hier Van Geeft’M op TV Oranje Shownieuws

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *