Van Geeft’M door als duo

NES – De band van Amelandse origine Van Geeft’M gaat door als duo. Davide Durjava – hij nam in maart de plaats in van Robin Oud – heeft besloten om zich volledig te focussen op zijn solo project “Rushlette”. “Een keuze die wij betreuren maar ook respecteren. We wensen hem dan ook veel succes,” laten Sander Metz en Marijn Oud van Van Geeft’M weten. Metz en Oud vinden het wel weer een tegenslag. “We hebben ons het afgelopen jaar voor 200% ingezet. Er is een compleet nieuw album geschreven, een single plus videoclip uitgebracht en we zijn vijfde geworden op het Liet festival.” De zanger en accordeonist blijven niet al te lang treuren. “Er staat een behoorlijk aantal optredens gepland voor 2011. Daarnaast worden we nog steeds volledig gesteund door ons platenlabel “Marista Records” en het boekingskantoor “Key Productions”. Wij hebben er nu bewust voor gekozen Van Geeft ‘M voorlopig met z’n tweeën door te zetten. We zijn – ondanks alles – vol van vertrouwen en blijven investeren in Van Geeft ‘M.”

Metz en Oud gaan niet haastig opzoek naar een nieuw bandlid. Alle geplande optredens gaan gewoon door en ze blijven van ieder optreden een feestje maken.

Begin 2011 starten de opnames van onze derde single en het tweede album. “We zijn dan ook vastbesloten om van 2011 een succesvol jaar te maken.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *