Filmopnames Penny’s Shadow in Hartwerd

HARTWERD – De opnames voor de film Penny’s Shadow worden vandaag buiten Ameland voortgezet. De opnames vinden plaats in de Hartwoodstudio in Hartwerd,

Op het erf van de boerderij van regisseur Steven de Jong staat het  grootste ‘green screen’ van Europa én een waterbak voor de verdrinkingsscène.

De hoofdrolspelers Liza Sips, Levi van Kempen én de zwarte hengst Shadow zijn aanwezig op de set.

de film gaat voor de zomer van 2011 in première.

In Hollum wordt in 2011 iets heel bijzonders gemaakt voor alle fans van Penny's Shadow. De VVV gaat speciale paardenarrangementen aanbieden aan de bezoekers van het eiland, die bij de StayOkay de opnieuw opgebouwde set kunnen gaan bezoeken. De complete filmset wordt eind mei helemaal opgebouwd en blijft tot eind oktober op het eiland staan en is voor iedereen toegankelijk.

>>> de set op Ameland waar afgelopen auguustus en september werd gefilmd staat ook op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website ameland-actueel.nl

>>> wil je meer over Penny's Film weten? Type dan PENNY in het venstertje ZOEKEN, rechtsboven in deze pagina

>>> Hieronder een filmpje van GPTV

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *