Van een passie voor koken naar betaalde baan

NIEUWEGEIN – Donderdag 8 februari 2018 start de unieke Fletcher koksopleiding van Fletcher Hotels. Samen met het ROC Friesland College heeft Fletcher Hotels een eigen koksopleiding ontwikkeld.

De koksopleiding start allereerst voor mensen die graag aan de slag willen in een professionele horeca keuken. De kandidaten gaan aan de slag te in een keuken van één van onze Fletcher hotels en worden op die manier opgeleid tot kok. Praktijk en theorie komen samen tijdens het werk en de lessen op school. De duur van de opleiding hangt af van je vooropleiding. Je sluit de opleiding af met een officieel MBO niveau 2 of 3 diploma.

Fletcher Hotels is altijd op zoek naar goede koks met een passie voor koken. Daarom wil Fletcher Hotels mensen met een passie voor koken de kans te bieden om zich op te leiden tot kok. De opleiding start in het noorden van Nederland. De aankomende maanden wil Fletcher Hotels de koksopleiding uitbreiden naar het midden en zuiden van het land. Daarvoor kunnen mensen zich nog aanmelden.

Lijkt het jou ook leuk om deze uitdaging met ons aan te gaan? En heb jij een goede dosis motivatie, creativiteit en flexibiliteit? Neem dan contact op met Joyce Hageman, Employer Branding, via het emailadres vacature@fletcher.nl of kijk voor meer informatie op www.fletcher.nl/koksopleiding

Amelander Kaap

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 82 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. Met de overname van het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen staat het aantal Fletcher hotels per 1 februari op 82 hotels. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Amelander Kaap in Hollum is een van de Fletcher Hotels.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *