Vacature: participatie- en communicatiemedewerker

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie op Ameland? Altijd al  willen weten hoe Ameland van het aardgas af gaat? En wil je graag de bewoners van  Ameland motiveren op het gebied van duurzaamheid?  

Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief sterk is, het leuk vindt om zowel aan  keukentafels aan te schuiven als samen met de gemeente op te trekken in projecten en een  hart voor Ameland heeft. Kortom, wij zoeken een: 

PARTICIPATIE- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER 

Wie zijn wij? 

De Amelander Energie Coöperatie bestaat sinds 2009 en heeft als doel om Ameland  zelfvoorzienend te maken met duurzame energie. We hebben 320 leden en 1/3 van de  huizen neemt stroom en/of gas af via ons. AEC doet mee met een Europees subsidieproject om de CO2 uitstoot op Ameland sterk te verminderen. Daarnaast willen we graag bezig met  een warmtenet en andere projecten. AEC neemt de participatie van de burgers op zich en  zoekt versterking in het team om dit deel op zich te nemen.  

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis en ervaring met communicatie, marketing en/of participatie • Je hebt passie voor duurzaamheid of kan het snel eigen maken 
  • Je kan goed zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid 
  • Je hebt affiniteit met fotografie en sociale media 

Wat bieden wij? 

Je werkt samen met een leuk en informeel bestuur, waarbij je veel verantwoordelijkheid en  vrijheid krijgt. Een jaarcontract met een vast aantal uren, minimaal 12 tot maximaal 24 uur  per week en met mogelijk verlenging. Het aantal uren en salaris doen we graag in overleg. 

Heb je interesse?  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je eerst informeel kennismaken? Neem gerust  contact op met Johan Kiewiet, directeur Amelander Energie Coöperatie.  

Ben je enthousiast en wil je graag het team versterken? Stuur voor 6 november je CV en  motivatie per mail naar info@amelandenergie.nl.  

Amelander Energie Coöperatie
info@amelandenergie.nl 06-20932705

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 788

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *