Vacature keukenmedewerker Ameland

BALLUM – Camping Roosdunen is op zoek naar keukenmedewerker voor de snackcounter. Bent u de geschikte kandidaat voor deze functie, solliciteer dan op deze baan. Dit is de volledige vacature:

Voor de Snackcounter op Camping Roosdunen zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie

Keukenmedewerker/-chef (m/v)

In deze functie ben je hoofdzakelijk uitvoerend bezig. Je bent eindverantwoordelijk voor de keuken, je zorgt dat alles hier goed is geregeld en garandeert een goed product. Samen met onze ervaren allround horeca medewerkster vorm je een succesvolle tandem. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor een motiverende en opleidingsgerichte aansturing van onze vakantiemedewerkers alsmede de gehele uitstraling van de horeca.

Het betreft de periode van Pasen tot en met oktober en leent zich het beste voor een parttime invulling, een fulltime betrekking is bespreekbaar. Bij een parttime invulling werk je voornamelijk van 17:00 tot 21:00 uur. Kandidaten die alleen in de zomer beschikbaar zijn (bijvoorbeeld in verband met opleiding) maar voldoen aan het profiel nodigen wij ook zeker uit om te reageren. Ben jij een Golden Oldie? Is horeca je vak, maar je hoeft niet per se meer fulltime? Heb je parttime andere werkzaamheden en zie je hierin een mooie aanvulling? Of heb je misschien werk met een ‘winterseizoen en zomerstop karakter’? Voor de juiste kandidaat met ervaring en overwicht leveren we graag maatwerk. Eerder al maakten we een mooie match met een ervaren kok met een eigen bedrijf. Kom via ons met hem in contact en hoor hoe leuk hij een seizoen Roosdunen vond.

Stuur je CV en korte motivatie naar info@roosdunen.nl of per post naar:

Camping Roosdunen,

Strandweg 20,

9162 EV Ballum-Ameland.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Theo Faber, telefoon: 0519-554134.

Roosdunen beschikt over personeelsverblijven.


– ingezonden mededeling – 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *