Vacature bij AEC

BUREN – De Amelander Energie Coöperatie heeft een vacature. Johan Kiewiet van AEC: "Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie op Ameland? Altijd al willen weten hoe Ameland van het aardgas af gaat? En wil je graag de bewoners van Ameland motiveren op het gebied van duurzaamheid? 

Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief sterk is, het leuk vindt om zowel aan keukentafels aan te schuiven als samen met de gemeente op te trekken in projecten en een hart voor Ameland heeft. Kortom, wij zoeken een: 

PARTICIPATIE- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER 

16-24 uur per week 

Wie zijn wij? 

De Amelander Energie Coöperatie bestaat sinds 2009 en heeft als doel om Ameland zelfvoorzienend te maken met duurzame energie. We hebben 320 leden en 1/3 van de huizen neemt stroom en/of gas af via ons. AEC doet mee met een Europees subsidieproject om de CO2 uitstoot op Ameland sterk te verminderen. Daarnaast willen we graag bezig met een warmtenet en andere projecten. AEC neemt de participatie van de burgers op zich en zoekt versterking in het team om dit deel op zich te nemen. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt kennis en ervaring met communicatie, marketing en/of participatie
  • Je hebt passie voor duurzaamheid of kan het snel eigen maken
  • Je kan goed zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid
  • Je hebt affiniteit, of zelfs ervaring, met fotografie

Wat bieden wij?

Je werkt samen met een leuk en informeel bestuur, waarbij je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. In deze functie werk je 16-24 uur per week tot eind 2024. Na afloop van het subsidie-traject kijken we of voorzetting mogelijk is. Salaris doen we graag overleg.

Ben je enthousiast en wil je graag het team versterken? Stuur ons een mail met motivatie! Reageren op de vacature kan tot 8 januari 2023.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem gerust contact op met Johan Kiewiet, directeur Amelander Energie Coöperatie."

Amelander Energie Coöperatie • info@amelandenergie.nl • 06-20932705

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *