Uw bedrijf in het Ameland nieuws

HOLLUM – Persbureau Ameland is een campagne begonnen om meer nieuws van bedrijven en organisaties op haar website te publiceren. Dat kan alleen met medewerking van die organisaties. PA kan allerlei leuke berichten plaatsen, zoals over een jubileum, een medewerker die al lang in dienst is, een actie voor een product, een uitverkoop, een nieuwe ontwikkeling in het bedrijf of een vacature. We willen het allemaal van elkaar weten en Ameland liefhebbers lezen dat graag. Het grote voordeel van het online nieuws van PA is dat het super actueel is en dat de agenda en de nieuwsberichten elkaar versterken. Daar kunnen alle bedrijven hun voordeel mee doen.

Helder en duidelijk

PA brengt daarom de Media Pakketten onder de aandacht. Er zijn er drie, een Basis, Plus en Super. Bij elk Media Pakket hoort een banner op de website van het Ameland nieuws, die tien dagen voordat het jaar om is automatisch een berichtje geeft. Op dat moment kunt u als opdrachtgever besluiten uw Media Pakket te wijzigen, voort te zetten of af te zeggen. Geen verrassingen, altijd helder en duidelijk.

Basis, Plus en Super

Kijk hier wat precies bij elk van de Media Pakketten is inbegrepen.


Het meest gekozen pakket is de Plus, voor 120 euro voor een heel jaar, met onder meer de mogelijkheid om altijd nieuwtjes van je bedrijf te laten publiceren. Bij alle drie de Media Pakketten geldt dat u gratis advertenties kunt plaatsen op Vraag & Aanbod Ameland. Ideaal voor de verhuur, voor makelaars, voor aanbiedingen, mededelingen en vacaturen en perfect als extra naast redactionele aandacht.

Platform

PA is al meer dan 15 jaar dagelijks actief om het nieuws van het eiland te brengen. De nieuwssite is een platform voor mededelingen en ingezonden brieven, brengt de gemeentepolitiek en verslaat de evenementen en wat er maar op het eiland gaande is.

Om die 15 jaar te vieren biedt PA het Media Pakket dat u nu afsluit aan voor komende maanden en heel 2020, 14 maanden voor de prijs van 12. Ook biedt PA uw website een positie van Website van de Maand: staat hij nog eens een keer een maand lang extra in de kijker. Wij van PA zeggen: ‘Meteen doen!’

Meteen doen!

Aanmelden kan door een mailbericht te sturen via CONTACT met daarin de keuze van uw Media Pakket.

Wordt het de Basis (60 euro voor een jaar), de Plus (120 euro voor een jaar) of de Super (1200 euro voor een jaar met een extra banner in de rechter kolom op alle pagina’s van de nieuwssite).

Persbureau Ameland is de best bekeken nieuwssite van het eiland, met berichten over Ameland en de Wadden. Elke dag worden de nieuwe berichten tussen de 500 en 2000 x bekeken en regelmatig gaat het lezersaantal van een populair bericht over de 5000 views. Persbureau Ameland beheert ook het YouTube kanaal Ameland Vandaag, dat inmiddels bijna 1000 abonnees heeft en een veelvoud aan kijkers.

Het redactieadres van Persbureau Ameland gaat eind oktober verhuizen van de O.P. Lapstraat naar de Westerlaan, de redactie blijft dezelfde. PA houdt u ook op de hoogte van díe ontwikkelingen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *