Uitvalsbasis bol.com op Ameland

Bol.comUTRECHT – Bol.com, de beroemde online winkel, heeft in Persbureau Ameland een uitvalsbasis op Ameland gevonden. Sinds begin maart zijn bol.com en Persbureau Ameland partners. Wie online iets wil bestellen kan de website van bol.com benaderen via de linken die op de website van Persbureau Ameland staan.

U kunt bol.com vinden via de banner, via de link bij de B op de Links-pagina en via enkele tekstlinks die onderaan elke pagina rouleren. Bol.com is ook te vinden via de WebWinkelstraat.

We kopen allemaal wel eens iets online bij bol.com; iets wat dichtbij huis niet te krijgen is en dat bij deze online winkel wel in de schappen staat. Van elke bestelling die via een link op de website van Persbureau Ameland tot stand gekomen is, krijgt Persbureau Ameland een commissie. Daar merkt de besteller in de prijs niets van.

Wilt u dus weer eens gaan winkelen bij bol.com, doe het dan via een link op Persbureau Ameland.
U steunt er het actuele Ameland nieuws mee.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *