Twitter Ameland_Ads

HOLLUM  – Persbureau Ameland doet aan nieuwe media. Niet alleen is het persbureau te volgen op Facebook, maar ook op Twitter. Persbureau Ameland had al een Twitteraccount op naam van Ameland_Actueel. Die tweets gaan over Ameland en zijn actueel, vandaar.

Dit mini-blog is te volgen via het adres http://twitter.com/Ameland_Actueel

De Twitter van Persbureau Ameland is te herkennen aan de dubbele A van Ameland Actueel. (De helder rood-witte vuurtoren tegen een blauw-witte wolkenlucht heeft plaatsgemaakt voor de dubbele A)

Persbureau Ameland heeft nog een twitteraccount, op naam van Ameland_Ads.  De tweets in dit miniblog gaan over kopen en verkopen, vragen en aanbieden. Het sluit nauw aan bij de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland.

De Twitter van Ameland_Ads is te herkeneen aan – hoe kan het anders – het oranja HEMA skutteldoekje. Het adres is http://twitter.com/Ameland_Ads

Elke dag dat het Persbureau online is komen er tweets over het eiland: kort, verrassend, grappig, informatief en altijd over Ameland.

Het persbureau zet zelfs tweets via iPhone zonder problemen op Ameland_Actueel. Liggen de skeletdelen van de bultrug in een witte bestelbus en rijdt die aan boord van de Sier, dan kan Persbureau Ameland dit zonder dat er een computer in de buurt is twitteren naar Ameland_Actueel en Hollus welkom heten.

Persbureau Ameland en de nieuwe media zijn te vinden onder Ôslach & Extra's in het hoofdmenu, in de rechter kolom onder het logo van Ameland Extra.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *