Twitter Ameland_Actueel

HOLLUM  – Persbureau Ameland doet aan nieuwe media. Niet alleen is het persbureau te volgen op Facebook, maar ook op Twitter. Persbureau Ameland had al een Twitteraccount op naam van Ameland_Pers. Deze account is rustend. De nieuwe account heeft een klinkender naam: Ameland_Actueel. De tweets gaan over Ameland en zijn actueel, vandaar.

Het mini-blog is te volgen via het adres http://twitter.com/Ameland_Actueel

Elke dag dat het Persbureau online is komen er tweets over het eiland: kort, verrassend, grappig, informatief en altijd over Ameland.

Het persbureau zet zelfs tweets via iPhone zonder problemen op Ameland_Actueel. Staat er dus een kilometerslange file op de pier bij Holwerd vanwege een motorongeluk, dan kan Persbureau Ameland dit zonder dat er een computer in de buurt is twitteren naar Ameland_Actueel. Komen we in Schotland iets Amelands tegen – het kan en het gebeurt – dan kunt u dat terugvinden op de Ameland_Actueel twitter en u verbazen.

De Twitter van Persbureau Ameland is te herkennen aan de helder rode  vuurtoren-met-wolkenlucht.

De teller van de volgers staat vandaag op 172. Volg ook Ameland_Actueel en blijf helemaal bij wat betreft ons lievelingsonderwerp (Oranje en de bijzondere fan op Ameland staat ook op Twitter!).

Persbureau Ameland en de nieuwe media zijn te vinden onder Ôslach & Extra's in het hoofdmenu, in de rechter kolom onder het logo van Ameland Extra.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *