Twenty Four neemt PA over

HOLLUM – Per 1 september neemt Twenty Four Webvertising uit Leeuwarden Persbureau Ameland over. Het commerciële bureau, dat gespecialiseerd is in magazines, online content, SEO en zelf meerdere nieuwswebsites in zijn beheer heeft, wil met PA op dezelfde voet verdergaan als de huidige beheerder: een actuele nieuwssite, met daarop berichtgeving die interessant en waardevol is voor allen die Ameland een warm hart toedragen. Met alle huidige partners blijft Twenty Four graag samenwerken.

Inzenden kopij

Dit houdt in dat kopij, zoals deze nu werd ingezonden door personen, organisaties, bedrijven en verenigingen op dezelfde wijze aangeleverd kan worden. Nieuwswaardige kopij kan op die manier zijn weg naar de nieuwssite vinden. Kopij versturen kan via het bekende mailadres info@persbureau-ameland.nl en voor direct contact kan men terecht bij Stefan Veldman, eigenaar van Twenty Four Webvertising, via 0630776970.

Een nieuw jasje

Hoewel het karakter van de website dus zoveel mogelijk gelijk blijft, krijgt het uiterlijk van de site een flinke make-over, zodat we in een nieuw en eigen jasje verder kunnen. Deze vernieuwde website zal, net als het nieuwe beeldmerk, begin oktober worden gelanceerd door Twenty Four Webvertising.

 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 773

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *