Twee vacatures bij Metz Verhuur & Beheer

Metz Verhuur & Beheer heeft op dit moment twee vacatures openstaan. Eentje als interieur verzorger en eentje voor een receptie medewerker. Zie meer informatie over de twee vacatures hieronder.

INTERIEUR VERZORGER M/V

6-24 uur

Ben jij de nette en ordelijke interieur verzorger die ons team komt versterken en bezorg jij onze gasten graag het gevoel van een schoon welkom in één van de luxe Metz huizen? Dan hebben wij een prachtige baan voor jou in ons familiebedrijf.

Als interieur verzorger heb jij de verantwoording voor het schoonmaken van onze verhuur woningen. Jij ziet het als een uitdaging om alles spik en span te maken zodat de gasten vakantie kunnen vieren in een heerlijk schoon huis.

Wij horen graag van jou als:

  • je een echte aanpakker bent;
  • je oog voor orde en netheid hebt en nauwkeurig werkt; – je een flexibele instelling hebt en zelfstandig kunt werken;

RECEPTIE MEDEWERKER M/V

16-38 uur

Ben jij de enthousiaste receptie medewerker die ons team komt versterken en bezorg jij onze gasten graag het gevoel van een warm welkom in één van de luxe Metz huizen? Dan hebben wij een prachtige baan voor jou in ons familiebedrijf.

Als receptie medewerker ben jij het aanspreekpunt van ons bedrijf. Je kan goed schakelen tussen de vele diverse werkzaamheden. Telefoontjes aannemen, e-mails beantwoorden, boekingen doorvoeren en het in- en uitchecken van de gasten behoren tot je takenpakket.

Wij horen graag van jou als:

  • je stressbestendig bent en van aanpakken weet;
  • je nauwkeurig, detail gericht bent en je graag de puntjes op de i zet; – je een teamspeler bent die ook zelfstandig kan werken; je betrouwbaar, vriendelijk en sociaal bent.

Interesse in een van deze vacatures? Stuur je CV naar: info@metzverhuur.nl of bel naar 06 511 86 113 Metz Verhuur & Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *