RSS
Zoeken

Twee kampioenen bij Geel Wit

Geplaatst op: 11 mei 2019 - Categorie: Sport & Evenement

Geel Wit JO11-1 - Foto Koos MolenaarGeel Wit JO12-1 - Foto Koos Molenaar

BUREN - De jongensteams onder 11 en 12 van Geel Wit zijn zaterdag kampioen geworden. De jongens vormen een bijzondere lichting. De meesten speelden tot afgelopen seizoen bij elkaar en waren toen al vier keer kampioen geworden. In de najaarsreeks was de titel weer voor JO12 en nu behaalden ze dus allebei de hoofdprijs.

JO12 deed dat door de uitwedstrijd tegen Kollum met 3-8 te winnen. JO11 was thuis met 4-1 te sterk voor Ropta Boys. JO12 heeft zes van de acht wedstrijden gewonnen, de andere twee eindigden gelijk. JO11 won acht van negen en kwam een keer tot een onbeslist.

Ook het jongste team, JO8, is kampioen. Van deze leeftijdsgroep houdt de KNVB geen uitslagen en standen bij. Geel Wit heeft echter alle wedstrijden gewonnen en is met één duel voor de boeg niet meer in te halen.

Verder maken de meiden onder 15 nog kans op de titel. Ze schakelden Marum uit door in het onderlinge duel 1-1 te spelen. Geel Wit rest nog drie duels, waaronder twee tegen VVT, de enige overgebleven concurrent in de strijd om de titel.
Door Koos Molenaar

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?