Traptrekkers voor peuters en kleuters

HOLLUM – Klaas en Annemarie Nagtegaal van het gelijknamige loonbedrijf in Ballum, schenken traptrekkers en aanhangers aan peuters en kleuters van alle peuterspeelzalen en basisscholen van Ameland.

De peuters op de peuterspeelzaal in Hollum waren vanmorgen om 9:00 uur de eersten die een trekker met aanhanger ontvingen. De kinderen zijn enthousiast en beginnen er meteen mee te spelen. Klaas en Annemarie Nagtegaal vervolgen daarna hun route via de Konigin Wilhelminaschool naar De Schakel en via 't Ienster naar de Kardinaal de Jongschool. Ook 't Wantij kreeg een traptrekker met 'Nagtegaal' erop.

Hoofddoel van de actie is om kinderen enthousiast te maken voor de sector. Op de peuterspeelzaal in Hollum lijken al wat trekkerchauffeurs in de dop te zitten.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *