Tous les Oiseaux d’Europe in BWS

GRONINGEN  – Vocal Group Tous les Oiseaux d'Europe uit Groningen geeft een concert in de Burgemeester Walda School in Nes. Tous les Oiseaux d'Europe is in het weekend van 24 en 25 november op het eiland en op zondagmiddag 25 november sluiten ze het weekend af met een informeel concert in de BWS.

Tous les oiseaux d'Europe zingt eigenzinnige versies van popnummers in bijzondere arrangementen van onder andere dirigent Hans Kaldeway. Ze verrassen het publiek met vocale versies van Spinvis, Katzenjammer, First Aid Kid, Vienna Teng en Peter Gabriel, om maar een paar te noemen. Soms zijn dat bekende nummers, maar vaak ook juist de nog niet zo bekende pareltjes. Tous les Oiseaux d’Europe behoort tot de top van de Nederlandse vocal groups.

Het informele karakter van dit concert zit hem in het feit dat ze niet alleen een deel van hun repertoire gaan uitvoeren, maar ook laten zien waar ze in het weekend aan gewerkt hebben. Bovendien zijn ze wat losser gekleed dan gewoonlijk tijdens hun concerten. Ze het publiek vermaken en verbazen.

  • Evenement: Informeel concert Vocal group Tous les Oiseaux d’Europe
  • Datum: Zondag 25 november
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Adres: Burgemeester Waldaschool, Ballumerweg 24, Nes
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *