Topsport for Life kans op weer reis naar Ameland

EINDHOVEN – Topsport for Life maakt kans op een bijdrage van 7000 euro, te besteden aan een vakantie voor zwaar zieke mensen op Ameland. Topsport for Life heeft uw stem nodig om eerste te worden bij deze actie en de prijs in de wacht te slepen. Dan kan er in juni 2018 weer een reis naar Ameland georganiseerd worden.

Stem, het kost u minder dan 30 seconden van uw tijd. Doe het vandaag nog. De stemming sluit op 12 november.

Stemmen kan met elk geldig mailadres via deze link

ZEKUR en Fundrunner NL organiseren dit najaar de ZEKUR Beweeg 10-daagse. Van 3 t/m 12 november kan je op een project van een goed doel stemmen. Het goede doel met de meeste stemmen wint een exclusieve Fundrunner campagne t.w.v. 7000 euro. Deze campagne wordt gesponsord door ZEKUR.nl.

Ameland

Het project van Topsport for Life is een nieuwe groepsreis naar Ameland. Dit is in oktober jongsleden zo goed bevallen dat ze graag weer terug gaan met een nieuwe groep met deelnemers die zo’n week hard nodig hebben.

Topsport for Life organiseerde op Ameland een mooie vakantie, voor mensen die ernstig ziek zijn, mensen voor wie een het leven zelf topsport is geworden. In juni 2018 wil de organisatie graag weer een reis naar Ameland boeken.

Miel in ’t Zand van Topsport for Life roept op: “STEM daarom alsjeblieft op dit project!

>> Stem op ons en onze reis naar Ameland

En als je wilt, kun je je als gast ook al aanmelden voor ons Springcamp naar Ameland:

>> Meld je aan voor ons Springcamp naar Ameland (of bekijk even het programma van die reis!)

Dit bericht delen? Graag! En vraag dan wel om ook op Topsport for Life te stemmen.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *