Topsport for Life – ALS de vlam blijft branden

EINDHOVEN – Stichting Topsport for Life zet zich al jaren in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú leven met ALS, of met de aanverwante ziektes PLS en PSMA. De stichting is een petitie gestart omdat er een aantal behandelingen bestaan voor deze mensen, maar deze worden nog niet beschikbaar gesteld voor iedereen die dat wil. “If you have the right to die, you have the right to try”.

Miel in 't Zand van Topsport for Life: "Wil jij de petitie ook ondertekenen en zo meehelpen om de behandelingen toch voor iedereen mogelijk te maken?"

>>> teken dan hier

"Omdat we SAMEN sterker zijn, vragen we ook iedereen die ALS/PLS/PSMA heeft om zich bij ons aan te melden. Zo kunnen wij nog beter opkomen voor de belangen van deze gastengroep én uiteraard kan iedereen die bij ons staat ingeschreven ook deelnemen aan de evenementen die wij organiseren, persoonlijke begeleiding krijgen, deelnemen aan het lotgenotencontact en individuele wensen indienen."

>>> meld je hier aan bij Topsport for Life

Ameland

Topsport for Life organiseerde in oktober een mooie vakantie op Ameland, voor mensen die ernstig ziek zijn, mensen voor wie een het leven zelf topsport is geworden. Half november won Topsport for Life 7000 euro waarmee in juni 2018 een nieuwe reis naar Ameland geboekt wordt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *