Topdrukte op Ameland

HOLLUM – Terwijl heel Nederland op het strand lag te genieten van de zon, vond op het strand van Hollum op Ameland het achtste toernooiweekend van het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit 2010 plaats. De ruim 3500 beach volleyballers speelden tijdens een zonovergoten weekend in verschillende categorieën. De Nederlandse top ging de strijd aan in de Jiba Eredivisie Grand Slam. Met zowel bij de heren als de dames verrassende winnaars. Bij de heren wonnen Tim Oude Elferink en Christiaan Varenhost in twee sets van Emiel Boersma en Alexander Brouwer. Bij de dames wisten Pamela Domselaar en Mariska Koster na een spannende strijd in 3 sets te winnen van Charlotte Hermans en Laura Bloem. De enthousiaste beach volleyballers genoten zichtbaar van het stralende weer, het gezond sporten, de topsport wedstrijden, het  ‘loungen at the beach’, de gezellige Beach Party’s en de prettige sfeer.

Bron: Free Time
>>> kijk voor meer nieuws over het Beach Volleyball Circuit op de website die op de Links-pagina te vinden is onder de B van Beach

 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *