ToeristenkaartFriesland open voor toeristische en recreatieve sector 

JOURE – De in 2017 gelanceerde ToeristenkaartFriesland is deze week opengesteld voor deelname door bedrijven uit de toeristische en recreatieve sector. 

De digitale Toeristenkaart bevatte vanaf de start in 2017 al een schat aan landschappelijke en cultuurhistorische informatie. Deze informatie komt van diverse gekoppelde lokale platforms waardoor de toeristenkaart een krachtige basis vindt in de Friese samenleving. Het openstellen van de toeristenkaart voor de toeristische en recreatieve sector maakt de toeristenkaart tot een compleet en uniek medium voor de toerist die zich graag effectief digitaal laat informeren over de mogelijkheden van het gebied. 

Opvallend aan de toeristenkaart is de enorme hoeveelheid informatie die zich sowieso al op de digitale kaart bevindt. Deze informatie komt vanuit de gekoppelde platforms van FrieslandWonderland, BeeldbankFriesland, FrieslandAgenda en Canons van de Friese dorpen en steden. Vanuit deze platforms stroomt volautomatisch informatie en foto’s over dorpen en steden, bezienswaardigheden, evenementen naar de digitale toeristenkaart. 

ToeristenkaartFriesland voegt hier zelf informatie aan toe met betrekking tot de meest belangrijke bezienswaardigheden zoals de Elfsteden, de Unesco erfgoederen en de 11fountains. 

De Toeristenkaart kan met een eenvoudige handeling ook in websites van toeristische en recreatieve bedrijven en regiomarketingorganisaties worden ingebouwd. 

Geïnteresseerde partijen die zich op de Toeristenkaart willen presenteren of deze in de eigen website willen inbouwen kunnen zich vanaf vandaag volautomatisch aanmelden via de website van ToeristenkaartFriesland, deze is te vinden op www.toeristenkaartfriesland.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *