Tien jaar Website van de Maand

HOLLUM – Over een half jaar, in januari 2020, viert Persbureau Ameland tien jaar Website van de Maand. Voor die gelegenheid doet PA de positie WvdM cadeau. Wilt u kans maken op een maand lang met uw website als Website van Maand in de kijker te staan, meld dan uw site aan. De kosten voor die jubileummaand januari zijn nul komma nul, vanwege het tienjarig bestaan van de rubriek. Uit alle aanmeldingen kiest PA een winnaar. Die website krijgt een 'duimpje op'.

Aanmelden kan via deze speciale link: Ja, ik kom graag in aanmerking voor de WvdM januari 2020.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u op een andere maand in het jubileumjaar uw website profileren? Meld u alvast aan.

⇒ bekijk hier de Website van de de Maand juli 2019

 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, op het daalders plakje van de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.

     

Ameland Vandaag

 


 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *