Tien jaar Persbureau Ameland

HOLLUM – Persbureau Ameland is in 2014 tien jaar bezig, in januari kondigden we het al aan en in december is het een feit. Al tien jaar lang kan Ameland nieuws lezen van het eigen eiland, van de buureilanden, van de Waddenzee en het werelderfgoed. Groot nieuws en klein nieuws, vrolijk nieuws en af en toe ook een droevig bericht. Mooi weer nieuws en wetenswaardigheden over storm en vorst. Sportief nieuws en kunstnieuws. Het staat allemaal op deze website van de online Krant van Ameland. De redactie van Persbureau Amelandal beseft heel goed dat dit nooit was gelukt zonder de medewerking van zoveel mensen, tipgevers, adverteerders, kritische lezers, mensen die meeschrijven en foto's maken. Allemaal hartelijk dank daarvoor.

 • Ondernemers kunnen al hun nieuwtjes en activiteiten laten plaatsen als nieuwsbericht en agendabericht, inclusief een banner op de website van Persbureau Ameland voor 100 euro voor heel 2015. Begin het jaar goed en meld je meteen aan. We zetten het bedrijf dan meteen ook op de app Ameland Actueel. Volgend jaar kost de verlenging dan niet meer dan 25 euro!

   
 • Verhuurders kunnen hun accommodatie voor 25 euro niet alleen 2015 maar ook 2016 op de app Ameland Actueel laten plaatsen. Direct doen. 

  Voor alle acties geldt: Aanmelden kan tot

  31 december 2014.

   
 • Adverteren met een banner direct bij het nieuws kan ook. Klik daarvoor op de banner hiernaast.

   
 • Voor advertentievormen op maat: pak de telefoon en bel 06 23 218 213.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *