Thuiszorg kantoor naar Westerlaankerk

HOLLUM – Het wijkteam van Thuiszorg Het Friese Land op Ameland verhuist nog voor het einde van 2023 naar een nieuwe locatie: de Westerlaankerk in Hollum. Momenteel huurt Thuiszorg Het Friese Land een kantoorruimte in De Stelp in Hollum. De voorgenomen nieuwbouw van dit woonzorgcentrum van KwadrantGroep was echter een mooie aanleiding op zoek te gaan naar een nieuwe kantoorlocatie. Uiteraard gebeurde dit in goed overleg met KwadrantGroep. Thuiszorg Het Friese Land en KwadrantGroep blijven ook in de toekomst nauw samenwerken in de (ouderen)zorg op Ameland. 

De nieuwbouw van het woonzorgcentrum De Stelp in Hollum is in volle gang. Naar verwachting verhuizen alle bewoners van De Stelp in 2024 naar het nieuwe pand. Thuiszorg Het Friese Land kiest bewust voor een nieuwe kantoorlocatie. 

Samenwerking KwadrantGroep 

“Het maakt niet uit waar wij kantoor houden”, licht regiomanager Tressa Tigchelaar toe. “Onze zorgmedewerkers zijn een groot deel van de dag onderweg, op route naar onze cliënten. Of wij nu een kantoor hebben in De Stelp of op een andere plek, dat verandert onze samenwerking met de collega’s van KwadrantGroep niet. We onderhouden nauwe contacten en dat blijft zo in de toekomst.”  

Westerlaankerk

Thuiszorg Het Friese Land betrekt voor het einde van 2023 een kantoorruimte in de Westerlaankerk in Hollum. In augustus 2022 vond de laatste kerkdienst in dit gebouw aan de Westerlaan plaats. Als ruimte voor fysio- en manuele therapie en fitness blijft de kerk echter een plek met een ‘open deur’. Tressa Tigchelaar is heel tevreden over de nieuwe locatie. “De kerk is een mooie plek in Hollum, met een positieve uitstraling. Wij zijn heel blij dat wij ons daar kunnen vestigen.”

Verhuizing eind 2023

Het wijkteam van Thuiszorg Het Friese Land op Ameland verhuist naar verwachting rond november, december naar de nieuwe locatie.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 843

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *