Thema-avond ziekenhuis de Sionsberg

DOKKUM – Actiegroep 'Red de Sionsberg' organiseert op vrijdag 23 december een thema-avond over ons ziekenhuis De Sionsberg. De avond zal in het teken staan van: Vroeger, Heden en Toekomst van een klein ziekenhuis in een krimpregio en de problematiek die dat met zich mee brengt.

Voor deze avond zijn verschillende landelijke politici, provinciale bestuurders, gemeentelijke bestuurders, ziekenhuis bestuurders, artsen, de zorgverzekeraar en de inspectie voor de gezondheidszorg uitgenodigd. Zij zullen hun visie over de toekomst van ons ziekenhuis geven en  in een panel deelnemen aan deze avond om vragen van de bevolking te beantwoorden.

Volgens verschillende leden van de actiegroep is dit ook hard nodig, omdat er onder de inwoners van het verzorgingsgebied van ons ziekenhuis veel onrust heerst. En daar moet snel duidelijkheid in komen.

De avond wordt georganiseerd in de Herberg (de vroegere IJsherberg) aan de Harddraversdijk te Dokkum en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. De toegang is natuurlijk gratis, maar kom op tijd want vol is vol.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *