The Biggest Loser en Ameland

AMSTERDAM – In dit dagelijkse afvalprogramma The Biggest Losers Holland gaan deelnemers de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo's, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl. Marlayne Sahupala is de presentatrice.

Amelander taxichauffeur Robert van der Wal is een van de deelnemers. De Hollumer was zeker niet de dikste van de deelnemers en een loser is hij allerminst. Elke werkdag om 20.00 uur is Robert op SBS6 te zien. Hij doet het goed, want op 9 november is hij nog steeds een van de deelnemers, op weg naar de finale. Of Robert de finale heeft gehaald zien we over een paar weken. Afgelopen twee maanden is hij al meer dan 30 kilo afgevallen, zit hij onder de magische grens van 100 kilo en is zijn conditie drastisch verbeterd. Zijn volgende doel is een gewicht van 90 kilo.

>>> lees hier ook over The Biggest Loser Holland

Hieronder het filmpje waar het eind augustus mee begon

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *