Tennisclinic van ATC en Amelandia voor jeugd

HOLLUM  – Op zaterdag 28 mei van 11.00 tot 12.30 in Hollum en van 15.00 tot 16.30 in Nes uur wordt door de tennisverenigingen op Ameland, Amelandia en ATC, een tennis clinic voor de kinderen van de basisscholen op Ameland georganiseerd in samenwerking met tennisleraar Hans Stroes.

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 op Ameland zijn uitgenodigd om te komen tennissen. Een leuke manier om geheel vrijblijvend kennis te maken met de tennissport. De clinics zijn een mooie aanvulling op de lessen bewegingsonderwijs, die in deze periode in het teken staan van de tennissport. De clinic bestaat uit verschillende spelvormen, een tennisvaardigheidscircuit en de mogelijkheid tot het spelen van wedstrijdjes op een echte tennisbaan.

Aansluitend aan deze clinic kunnen jongeren van de middelbare school en senioren kennismaken met de lessen bij de tennisverenigingen (12.30 tot 14.00 in Hollum en 16.30 tot 18.00 in Nes). 

De trainingen zijn op de tennisvelden van ATC in Nes en van Amelandia in Hollum. Bij slecht weer zijn de sporthallen beschikbaar. Materiaal is aanwezig. Sportkleding en geschikt (tennis) schoeisel is aan te bevelen.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *