Taart voor Hidde

BALLUM – Het is toevallig: Hidde Visser viert vandaag zijn vijfde verjaardag en zijn familie wint een taart. Doeke en Eva Visser uit Ballum plaatsten de duizendste rubriekadvertentie op Koopplein Ameland en zij krijgen daarvoor – net als de 900ste adverteerder – een Koopplein taart.

Pieter Lublink van Bakkerij de Boer kwam een grote slagroomtaart bezorgen. Hij was voor de koffie al aan de Smitteweg.

Eva en Doeke Visser plaatsten een oproep op Koopplein Ameland. Ze zoeken een maatje voor hun dwerggeitje Lotje. Ze willen haar laten dekken en dat moet eigenlijk in november gebeuren. Lees hier hun oproep.

Koopplein Ameland is de lokale aan- en verkoop site, de plaatselijke marktplaats waar je vertrouwd kunt speuren naar koopjes en je spullen veilig ter verkoop aan kunt bieden. Wordt er een malafide iPhone verkoper gesignaleerd, dan wordt die meteen naar het strafhoekje gedirigeerd. De lokale rubriekadvertentiewebsite is daarmee een veilige en vertrouwde plaats voor alle handel van het eiland: van particulieren en van bedrijven.

En, Koopplein Ameland stoomt op naar nummer 1100. En dan is er weer taart!

>>> lees ook Tis Feest, Tis Feest, Tis Feest voor een leuke actie 

>>> lees hier over Koopplein Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *