‘t Krûûspunt: Top 100 cafetaria

BALLUM – Plaza 't Krûûspunt te Ballum is opgenomen in de landelijke Cafetaria Top 100 2010/ 2011. Dit is een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s samengesteld door het vakblad Snackkoerier. ’t Krûûspunt staat op nummer 8.

Met behulp van zo’n dertig anonieme juryleden, van wie velen hun sporen in de branche hebben verdiend, bezocht en beoordeelde het vakblad honderden cafetaria’s.

De jury keek met het oog van een kritische consument en lette op alle aspecten die een cafetaria aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/ kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak; het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

Gerrit en Tiny de Kruyk zijn trots  dat hun bedrijf de top honderd heeft gehaald en ook nog eens heel hoog is geëindigd.

Nummer 1 werd De Vergulden Erpel in Waalwijk. 't Krûûspunt moest verder cafetaria’s in Zwijndrecht, Echt, Wierden, Almere, Woerden en Horst voor zich laten.

>>> De ranglijst van de Cafetaria Top 100 is hier te zien.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *