Succesvolle Vuurtoren Trail Ameland 2017

HOLLUM – Afgelopen weekend was de vierde Vuurtoren Trail Ameland, met toppers uit binnen- en buitenland. Er waren onder meer zo'n 50 sporters uit Duitsland aaanwezig. Ook deden er Amelanders mee aan de trailrun.

Lisa Mehl was de winnaar van de Lady’s Ultra Vuurtoren Trail Ameland. Zij wint een Salomon Running Package en een all inclusive weekend, gesponsord door Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap.

Pascal van Norden was de winnaar (voor de tweede keer) van de Ultra 60 Vuurtoren Trail Ameland. Hij heeft een volledig verzorgd weekend aangeboden gekrenen door WestCord Hotel Noordsee.

Zaterdag was de kidstrail voor diverse leeftijden, met allemaal blije kinderen (70 deelnemers, maar bij de kinderen geen Amelandertjes). En daarna de 12 en 18 kilometer en de 6 kilometer Snuffeltrail, voor beginnende trailrunners.

In 2018 is de lustrumeditie van de Vuurtoren Trail Ameland. De datum is zo goed als zeker 17 & 18 maart 2018. De inschrijving gaat open op zondag 29 oktober 2017 om 10.00 uur.

De foto's zijn van Anja Brouwer zetten we er nog maar een keer bij. Zij zet de pas geschilderde naamgever aan het evenement centraal op de achtergrond van de lachende èn zwoegende trailrunners.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *