Subsidie voor Amelander aandeel LF2018 beschikbaar

BALLUM – Er is € 55.000 euro subsidie beschikbaar van de gemeente Ameland voor projecten op het eiland die worden georganiseerd in 2018 onder de noemer van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland hebben namelijk de Uitvoeringsregeling Culturele Hoofdstad 2018 vastgesteld. Tot en met donderdag 2 november 16.00 uur kunnen er subsidieverzoeken worden ingediend in het kader van deze regeling.

In deze tender is in totaal € 55.000,- beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet u aan verschillende voorwaarden voldoen. Subsidie op grond van deze regeling kan worden verstrekt voor het organiseren van een cultureel programma op Ameland in 2018 in het kader Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Er wordt uitsluitend subsidie verstrekt aan samenwerkende culturele Amelander evenementen en organisaties.

Een compleet overzicht van de voorwaarden, de uitvoeringsregeling en een aanvraagformulier zijn te vinden op www.ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *