Studio Teigetje & Woelrat zoekt modellen Kunstmaand

Studio Teigetje&Woelrat® Amsterdam zoekt enthousiaste modellen op Ameland, voor de presentatie van hun Teigetje&Woelrat® kledingdesign op vrijdagavond 11 november aanstaande in strandpaviljoen ‘Sjoerd’, Nes, Ameland. Deze show is onderdeel van de 20e editie van de Kunstmaand Ameland.

De show zal bestaan uit een groep van mannnen en vrouwen tussen de 16 en 40 jaar. De criteria voor deze dames en heren zijn:

Lengte mannen: 180 cm of langer. Maten mannen: 46 t/m 52

Lengte vrouwen: 170 cm of langer. Maten vrouwen: 36 t/m 42

Als jij nou niet binnen deze leeftijdscategorie of maten valt, niet getreurd. Andere leeftijden en maten zijn niet per definitie uitgesloten. Overleg hierover met de organisatie.

Aan de show is geen financiële vergoeding verbonden. Natuurlijk heb je wel een fantastische avond en je krijgt een klein T&W design geschenk als aandenken. Om mee te kunnen doen, moet je 11 november de hele dag beschikbaar zijn.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan voor 20 oktober een mailtje naar willembruno@gmail.com. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *