RSS
Zoeken

StrawberryStyling stoffeert op Ameland

Geplaatst op: 16 september 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

WINSCHOTEN – StrawberryStyling van Yvonne van der Laan is verhuisd van Ameland naar Winschoten, maar heeft nog zeer regelmatig klussen op het eiland. Yvonne vindt het geweldig om weer even naar Ameland te reizen voor opmeten van een project of afleveren van kussens en markiezen. Klus geklaard, klant tevreden? Dan pas is Yvonne van der Laan van StrawberryStyling content.

Yvonne was van 2012 tot 2017 werkzaam op het eiland en heeft in die jaren diverse stoffeer- en stylingprojecten bij de hand gehad. Ze woont nu in Winschoten en runt vanuit daar nog altijd StrawberryStyling. Het styling en stoffeerdersbedrijf bestaat sinds 2007 en ze heeft het NTI-certificaat voor interieurstyling behaald.

StrawberryStyling heeft een uitgebreid assortiment. U kunt er terecht voor stofferen van stoelen en banken en bekleden met echt leer van design stoelen. Hoezen van stof en leer kunnen worden voorzien van ritsen.
Yvonne naait gordijnen en levert vouwgordijnen. Voor markiezen draait ze haar hand niet om en ze vindt het geweldig om campers en caravans te stofferen.
Uit haar atelier komen grote en kleine kussens, voor binnen en buiten en StrawberryStyling kan zelfs drijvende zitkussens leveren. Andere projecten die ze bij de hand heeft gehad is een waterdichte binnenzak voor een waterput, parasols en regengoten tussen de parasols.

Wilt u iets van haar werk bekijken? Ga dan eens naar Sjoerd in Buren, Cantina Dolores, Onder de Vuurtoren en De Zwaan in Hollum en de Strandexpress van Piet van Tuinen. Of naar haar website.

StrawberryStyling
Yvonne van der Laan-Verlaan

  • emailadres: info@strawberrystyling.nl
  • website: www.strawberrystyling.nl
  • telefoonnummer: 0628612145
  • facebook: StrawberryStyling
  • instagram: strawberrystyling
  • linkedin: Yvonne van der Laan - Verlaan

    dit is een bedrijfsbericht
Yvonne van der LaanMarkiezen - Foto Yvonne van der LaanMarkiezen - Foto Yvonne van der LaanTerras van Dolores - Yvonne van der Laan

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?