Strandkabouter gezocht

BUREN – Marc Bakker is op zoek naar een strandkabouter voor zijn moeder Clara Bakker-De Jong. Clara is geboren in Buren en Marc heeft nog veel familie op het eiland. Hij doet een oproep.

Afgelopen weekend las hij een artikel in de Volkskrant over de aangespoelde strandkabouters op Ameland. Marc Bakker: "Het lijkt mij een prachtig idee om een echte aangespoelde strandkabouter voor kerstmis aan mijn moeder te schenken. Ik schilder zelf en wil de kabouter in de Amelander kleuren inclusief balken en halve maan beschilderen." Hij heeft al wat pogingen gedaan om een kaboutertje te bemachtigen, maar dat is tot op heden niet gelukt.

Mocht er iemand zijn die voor Marc met Amelander wortels en Clara uit Buren een strandkabouter heeft, neem dan contact met hem op. 

  • Zijn telefoonnummer is: 06-12022611
  • Zijn mailadres is: mgcbakker@rocfriesepoort.nl

"Ik hoop van ganser harte dat het gaat lukken," schrijft Marc Bakker nog.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *