RSS
Zoeken

St.Patrick's Day Onder de Vuurtoren gaat wel door

Geplaatst op: 14 maart 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Saint Patricks Day

HOLLUM – Zondag 15 maart is het Saint Patrick’s Day Party in Onder de Vuurtoren. Het pannenkoekhuis aan de Oranjeweg viert dan Paddy's Day, zoals de feestdag ook wel wordt genoemd, dat op 17 maart een nationale feestdag in Ierland is. Overal in de wereld waar Ieren zitten wordt St. Patricks Day gevierd. De Saint Patrick's Day Party gaat zeker door en het zal gezellig zijn, Onder de Vuurtoren. Vanwege corona laat Onder de Vuurtoren niet meer dan 99 mensen binnen. "Let's enjoy the day."

Op Ameland woont de uit Ierland afkomstige Paul Martin en hij zette Saint Patrick op het eiland op de kaart en viert de feestdag ter ere van de heilige in het Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren op de zondag rond de 17e maart. Dit jaar is dat 15 maart. Iedereen is uitgenodigd het feest met heerlijke muziek en lekker eten en drinken mee te vieren.

Het wordt een Ierse middag vanaf 15.00 uur met live muziek van Paul Martin en The Assassanachs. De geweldige band met multi instrumentalist Annemarie de Bie is op Ameland bekend van het Celtic Music Festival. The Assassanachs spelen een mix van Ierse en Schotse muziek.

Op het menu staat onder meer de 'wereldberoemde' Beef and Guinness stew van Onder de Vuurtoren, Guinness en probeer eens de Big Ginger, een Ierse coctail, Ginger Ale met citroen en limoen en natuurlijk Irish en Baileys coffees.

Paul Martin: "Music starts at 15:00 and everyone should wear something green. It should be a lot of fun!!!"

Dresscode is groen, ter ere van Saint Patrick.
⇒ lees hier meer over Saint Patrick's Day

lees hier meer over Ierland
 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?