St.Patrick’s Day Onder de Vuurtoren – 2016

HOLLUM – Zondag 13 maart is het Saint Patrick’s Day Party in Onder de Vuurtoren. Het pannenkoekhuis aan de Oranjeweg viert dan Saint Patrick's day dat op 17 maart een nationale feestdag in Ierland is. Overal in de wereld waar Ieren zitten wordt St. Patricks Day gevierd.

Op Ameland woont de uit Ierland afkomstige Paul Martin (er staat een uitgebreid artikel over hem in Ameland In Zicht magazine nummer 11) en hij viert de feestdag ter ere van Saint Patrick in het Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren op zondag de 13e.

Het wordt een Ierse middag vanaf 15.00 uur met live muziek van Paul Martin en gasten, zoals Ammie Kooiker, Lucia, Marloes en Jantien en Desiree Visser.

Op het menu staat Special Irish Foods, met onder meer Succulent smoked salmon, Delicious Beef and Guinness stew, Irish drinks en de Finest Irish and Bailey's coffees en.

Dresscode is groen, ter ere van Saint Patrick.

⇒ lees hier meer over Saint Patrick's Day

lees hier meer over Ierland

Hieronder staat een filmpje waarin een schattig meisje uitlegt waarom Ierland Saint Patrick's Day viert

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *