St.Patrick’s Day in Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren – 2019

HOLLUM – Zondag 17 maart is het Saint Patrick’s Day Party in Onder de Vuurtoren. Het pannenkoekhuis aan de Oranjeweg viert dan Paddy's Day, zoals de feestdag ook wel wordt genoemd, dat op 17 maart een nationale feestdag in Ierland is. Overal in de wereld waar Ieren zitten wordt St. Patricks Day gevierd.

Op Ameland woont de uit Ierland afkomstige Paul Martin en hij zette Saint Patrick op Ameland op de kaart en viert de feestdag ter ere van de heilige in het Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren op de zondag, die dit jaar precies op 17 maart valt. Iedereen is uitgenodigd het feest met heerlijkere muziek en lekker eten en drinken mee te vieren.

Het wordt een Ierse middag vanaf 15.00 uur met live muziek van Paul Martin en gasten, zoals Ameland's Irish band Claddagh en zangeres/ gitarist Desiree.

Op het menu staat ondermeer gerookte Ierse zalm, Guinness, Irish Coffee en meer, of zoals Paul Martin het zegt: "Plenty of Guinness and Irish coffees and, natuurlijk, our famous Beef and Guinness stew. Music starts at 15:00 and everyone should wear something green."

Dresscode is groen, ter ere van Saint Patrick.

⇒ lees hier meer over Saint Patrick's Day

lees hier meer over Ierland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *