Storm wil en gaat naar zee

Geplaatst op: 23 december 2021 - Categorie: Kunst & Cultuur

Crowdfunding barometer1. Boek2. Wenskaarten3. Mysteriebox4. Maritiem Centrum5. Knuffel7. Foto - VERKOCHT -9. Linosnede (excl. passepartout en lijst)8. Ameland Vertel! - de Wintervertellingen in Museum Sorgdrager zijn vanwege de coronamaatregelen uitgesteld11. Baby mobile

HOLLUM - Storm, een paardje op Ameland, wil graag naar zee en dat gaat hem lukken. De crowdfundng is al voor 84 procent geslaagd en dat laatste stapje lukt ook nog wel. Illustrator en schrijver Dieuwke Veldhuizen heeft samen met Charming Stories en Ameland Pers uitgeverij besloten dat het boekje er komt. Er is nog steeds in te schrijven op het boekje of op een van onderstaande tegenprestaties. Helemaal onderaan dit bericht staat hoe u dat kunt doen. Het boekje komt komend voorjaar uit.

Van ieder verkocht boek gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties.

1) Boek
Boek speciaal voor mij
Ontvang het boek ‘Storm wil naar zee’ als eerste én met handtekening en persoonlijke opdracht van Dieuwke Veldhuizen en Storm.
€12,50 

2) Wenskaarten
Storm op 6 kaarten
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ samen met zes, voor deze actie exclusieve, wenskaarten getekend door Dieuwke, natuurlijk in het thema van het boek.
€20,-


3) Mysteriebox
Mysterie van Storm
Een mysteriebox met leuke goodies van Storm en natuurlijk het boek, gesigneerd en wel. Laat je verrassen en heb plezier bij het uitpakken van deze doos.
€ 20,-

4) Maritiem Centrum
Met Storm het museum Abraham Fock in (nog 5 maal bestelbaar)
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en twee entreetickets voor het Maritiem Centrum. Kijk aldaar ook zeker even bij de paardenreddingboot zelf, dan snap je wel waarom Storm daar graag mee op pad wil!
€25,-


5) Knuffel
Storm gehaakt en wel
Storm om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen van het prentenboek (natuurlijk inclusief boek). Gehaakt door Dieuwke zelf.
€25,-

6) KNRM
Ga naar de moderne redders
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en krijg een rondleiding voor twee personen bij de standplaats van de KNRM. Een deel van uw donatie komt ten goede aan de KNRM.
€30,-


7) Foto
Zwartwit foto van de reddingboot (uniek exemplaar)  - niet meer beschikbaar - 
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en de ingelijste prachtige zwartwit foto. 
Het is een grote foto van de motorstrandreddingboot Adriaan de Bruine en voermannen met hun paarden in actie in de jaren '70, in een lijst van 46 x 36 cm.
€ 50,--

8) Ameland Vertel!
Privé voorstelling Ameland Vertel! (al 2 besteld, nog 3 bestelbaar)
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en stort u in spannende of ontroerende verhalen met het thema schipbreuk/reddingboot. Ameland Vertel! bestaat uit een groep enthousiaste vertellers, waarvan sommigen zelfs in het mooie Amelander dialect vertellen.
Groepsgrootte en locatie wordt in overleg met Ameland Vertel! afgesproken.
€ 90,-


9) Lino
Linosnede Paardenreddingboot
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele genummerde en gesigneerde linosnede van de paardenreddingboot in actie, gesneden en afgedrukt door Jeanet de Jong uit Hollum.
€ 125,-

10) Eeuwige dank
Vrije donatie
U doneert liever een bedrag zonder tegenprestatie. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Dieuwke en Storm zijn u ontzettend dankbaar.
P.S. U hoeft dan niet uw adresgegevens in te vullen.
€ Bedrag naar eigen keuze


11) Mobile
Baby Mobile (al 1 besteld, nog 4 bestelbaar)
Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele, nergens ander te verkrijgen baby mobile met paardjes en vuurtoren.
€ 50,-

Heeft u uw keuze gemaakt? Alvast hartelijk bedankt! Maak het juiste bedrag over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van nummer en titel van de gekozen optie en uw naam en e-mailadres. Als het boek is uitgegeven kunt u uw gekozen pakket ophalen op Ameland, Westerlaan 8 te Hollum of bij Dieuwke Veldhuizen in Ysbrechtum. Wilt u het boek en de gekozen tegenprestatie laten opsturen, neem dan contact op met d.t.veldhuizen@hotmail.nl in verband met de verzendkosten.

Vindt u de verschillende opties zo leuk dat u niet kunt kiezen en u meerdere bedragen wilt doneren? Zorg dan dat u dit goed optelt en vermeldt in de omschrijving!
NL20 RABO 3296 5429 49 tnv Dieuwke Veldhuizen in Ysbrechtum.

Op de hoogte blijven van de voortgang van de crowdfunding en de ontwikkeling van het boek? Volg Storm op Facebook.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?