Stem op MadNes: Friese PopAwards

LEEUWARDEN – MadNes is genomineerd voor de Friese PopAwards. Door massaal op MadNes te stemmen kunnen we het festival opstuwen naar de eerste plaats in deze verkiezing. De Friese Popawards worden op 19 december uitgereikt in Poppodium Romein in Leeuwarden. Als MadNes int dan krijgt het de eer, de publiciteit en een cheque van €1500.


Via deze link kun je stemmen.  

Per persoon Kun je één keer stemmen. Wie toch nog een keer stemt overschijft zijn eerste stem.

Friesland Pop

Stichting Friesland Pop is dé organisatie voor verbetering van het Friese popklimaat. De stichting ontwikkelt en onderhoudt de Friese pop-infrastructuur, ontwikkelt Fries talent, organiseert provinciaal overkoepelende evenementen zoals de Kleine Prijs van Fryslân en het Freeze Festival en informeert artiesten en lokale overheden over alles wat met pop, popcultuur en organisatie te maken heeft. Ook houdt Friesland Pop samen met Tresoar het provinciale poparchief bij.

⇒ tik in het zoekvenster MadNes in om meer over MadNes te zien en lezen

Help MadNes aan stemmen door dit bericht te delen en vergeet niet zelf even te stemmen.

⇒ lees ook hier over het festival MadNes

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *