Stelpliefhebbers naar de raadsfracties

HOLLUM – Een groep mensen die zorgcentrum De Stelp het allerliefst op De Stelp willen houden trekt vanavond naar het gemeentehuis voor de inloopavond van de raadsfracties. Elke maand is er zo’n inloopvond, waar iedereen zijn zegje kan doen bij de verschillende raadsfracties en zijn vragen kan stellen.

Eilanders die de nieuwbouw van De Stelp op De Stelp willen houden en de ouderenvoorziening bij Ons Hol aan de Oranjeweg een verkeerde keuze vinden hebben belet gevraagd bij alle fracties. Daarom wordt er een plenaire bijeenkomst gehouden waar de groep, die we maar even De Stelp op De Stelp noemen, het woord kan richten tot alle fracties en zijn ongenoegen over de gemeentelijke keuze kenbaar kan maken. Het steekt de groep dat er vóór het besluit geen overleg met bewoners is geweest. De groep ziet het besluit het liefst teruggedraaid en wil daar wel actie voor voeren. Het inloopspreekuur bij de raadsfracties is een aanzet daartoe.

De openbare en plenaire bijeenkomst in het gemeentehuis is om 20:00 uur en niet om 19:30 uur. Dat is wel de tijd waarop de inloopavond begint, maar er is nog een groep die met de fracties wil spreken.

Wilt u ook dat De Nieuwe Stelp op De Stelp in Hollum gebouwd wordt, zorg dan dat u erbij bent en kom naar de inloopavond op het gemeentehuis. Een volle bak helpt om een punt te maken. 

Woensdag 17 oktober om 20:00 uur in het gemeentehuis te Ballum.

Geen vervoer? Kom om 19:15 naar De Stelp, dan wordt meerijden geregeld.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *