Steek het in je Eiland

'Steek het in je Eiland' is de slogan met als doel de middenstand van Ameland te steunen.

Laat zien wat je actie is
Om deze moeilijke tijd door te komen kunnen Amelander bedrijven hun acties en bezorgdiensten zonder kosten aankondigen. PA stelt de advertentieruimte gratis beschikbaar. Elk bedrijf dat bezorgservice inzet, bijzondere bedrijfsactiviteiten ontplooit in deze bijzondere tijd, bierpakketten samenstelt en bezorgt of wat dan ook voor inventieve bedrijfsactiviteit ontwikkelde kan tot 1 juni helemaal kosteloos advertenties plaatsen met de activiteit op Vraag & Aanbod Ameland. PA besteedt er dan tussen het nieuws door weer aandacht aan. Alle Amelander bedrijven kunnen meedoen. Zo steunen we elkaar.

Accountje op Vraag & Aanbod Ameland
Ga meteen aan de slag, maak een accountje aan en begin met het plaatsen van de advertentie of advertenties. De eerste rubriekadvertenties zijn geplaatst. Dat er maar vele mogen volgen en dat de bedrijven de meimaand maar aardig zaken mogen doen. Voor de eilanders en gasten: Pot het geld niet op maar 'Steek het in je eiland'. 

Skutteldoekje
Vraag & Aanbod Ameland staat open voor alle vragen, oproepen, mededelingen en aangeboden en te koop gevraagde spullen. De maand mei 2020 is deelname voor alle Amelander bedrijven helemaal gratis. #SamenSterk #SteekhetinjeEiland

Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?