Steeds vollere agenda op Ameland

HOLLUM – Ameland heeft een volle agenda. Lees er de agenda op deze website er maar eens op na.

Die agenda kan nog vollediger, wanneer alle ondernemingen en organisatoren hun activiteiten laten publiceren. En waarom zou je dat niet doen? Publiek kan voor jouw activiteit kiezen als ze weten waneer, waar en hoe laat die activiteit is. Zo is er 26 oktober Oktoberfest in De Griffel en speelt Daniël daar, is het op 27 oktober Nacht van de Nacht en werkt Ridder & De Vries op maandag 29 oktober vanuit een nieuw distributiecentrum

De Ameland Agenda is tevens heel handig mobiel te raadplegen, want hij staat op de app Ameland Actueel (iPhone) en m.site ameland-actueel.nl (alle smartphones).

HerfstactieStuur jouw activiteiten door naar info@persbureau-ameland.nl .

Agendavermelding is zonder extra kosten als het om verenigingen gaat. Bedrijfsactiviteiten plaatsen we graag om de agenda zo volledig mogelijk aan te bieden. Voor adverteerders op de website van Persbureau Ameland, Koopplein Ameland, in de app Ameland Actueel en in de m.site ameland-actueel.nl doen we dat zonder extra kosten in rekening te brengen.

Presenteer je nog niet? Maak dan nu gebruik van de HERFSTAANBIEDING. Klik daarvoor op de herfstblaadjes.

Speelboerderij

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *