Starterswoningen op Ameland

NES – Aan de Lege Miedeweg noordzijde in Nes, is het bouwplan ontwikkeld voor de bouw van zes, mogelijk acht, traditionele woningen (type: helft van een dubbel). De woningen worden gerealiseerd bij voldoende belangstelling en gebouwd onder een garantieregeling met afgifte van het waarborgcertificaat. De bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Oud te Buren.

De woningen worden gebouwd op eigen grond en de gemiddelde kavelgrootte is plm. 280 m² na kadastrale uitmeting.
Globale indeling van de woning. Begane grond: entree/hal, L-vormige woonkamer in open verbinding met keuken 33 m², slaapkamer 8 m², bijkeuken 10 m², douche en toilet. Op de verdieping woonkamer/keuken 23 m², twee slaapkamers van 9,5 m² en 9 m², badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

De koopprijs v.a. € 245.000,00 V.O.N. is inclusief 19% BTW, grondwerkzaamheden, bouwaanvraag, aansluiting alle nutsvoorzieningen, makelaarskosten en notariskosten.
In de koopprijs is niet opgenomen het keukenblok en het schilderwerk van de deurkozijnen en plinten. Interne wijzigingen van de woningen zijn bespreekbaar.
Uitgebreide informatie kunt u verkrijgen bij Henk Kremer van kremermakelaars.nl, telefoon: 0519 556137

>>> klik voor een bezoek aan de website op de banner van kremermakelaars.nl, te vinden onderaan deze pagina of op de links-pagina

Bedrijvennieuws Advertorial

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *