Stacaravans Roompot kunnen nog even blijven staan

BALLUM – "De stacaravans op vakantiepark Boomhiemke kunnen langer blijven staan, tot uiterlijk 1 januari 2017. Dit heeft de directie van Roompot Recreatie Beheer B.V. besloten op aandringen van het college van burgemeester en wethouders. Afgesproken is dat de stacaravans in de zuidwesthoek van het terrein tot 1 september 2016 kunnen blijven staan en de caravans op Froukehiem tot 1 januari 2017. De eigenaren van de stacaravans zijn door de directie van Roompot geïnformeerd." Dit laat de gemeente weten.

"Het college onderzoekt of er alternatieve plaatsen op andere recreatieterreinen op Ameland kunnen worden gevonden.

De plannen die Roompot heeft met vakantiepark Boomhiemke zijn in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Eventuele benodigde omgevingsvergunningen voor de bouw van recreatiewoningen zullen volgens de formele procedure worden aangevraagd."

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *