Sportvervoer Fonds Ameland

NES – Amelander sporters hebben te maken met vervoerskosten wanneer zij voor het trainen of uitoefenen van hun sport naar de vaste wal moeten. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Stichting Sportpromotie Ameland (SPA) en Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) hebben daarom een fonds opgericht: Het Sportvervoer Fonds Ameland.

Op dit fonds kunnen sportverenigingen en individuele sporters een beroep doen voor een structurele of een éénmalige tegemoetkoming in de vervoerskosten die gemaakt worden ten behoeve van het meedoen aan wedstrijden, trainingen of evenementen aan de vaste wal. Voor de beide voetbalclubs van het eiland is een aparte regeling getroffen.

Het Sportvervoerfonds wordt door WPD en SPA jaarlijks geëvalueerd en naar aanleiding daarvan worden de vergoedingen voor het daaropvolgende jaar vastgesteld.

Verzoeken kunnen worden ingediend worden bij Radboud de Vos, secretaris Stichting Sport Promotie Ameland (SPA) via radboud@sportpromotie-ameland.nl

Bron SPA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *