Speak Ondernemer van het jaar

SURHUISTERVEEN – Speak is winnaar van de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2009.
Speak is het bedrijf uit Surhuisterveen dat gespecialiseerd is in digitale communicatie. De website van Persbureau Ameland is ontworpen door Speak, en de deskundigen uit Surhuisterveen zijn betrokken bij het informatiesysteem op de boten van Wagenborg en bouwden de website van Wagenborg. Omrop Fryslân, Kabel Noord, Doeksen, het zijn allemaal klanten van Speak.

Speak is een toppertje op het gebied van internetsites, intranetomgevingen, narrowcasting, interactieve screensavers, touchscreens en mobiele toepassingen.

Volgens de jury is Speak een terechte winnaar die op het gebied van innovatie goed scoort. Ook op de andere onderdelen is een meer dan positieve beoordeling: duurzaamheid, werkgelegenheid, positief in het nieuws, groeipotentie, uniekheid en leefbaarheid.
Kortom, Speak speelt een rol van betekenis als een onderneming voor de regio.

Op de foto staan Jan Kooistra, Wouter Slotegraaf en Henk Everts van Speak.

>>> de website van Speak is te vinden via de banner op de Links pagina of onderaan deze pagina

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *