Slopers voor Polen

HOLLUM – Boomhiemke is op 11 september de export van twintig oude stacaravans gestart. De slopers staat een tweede leven in Polen te wachten. Een supertruc haalt per keer twee caravans op en vervoert ze naar centraal Polen. De voor de sloop bestemde caravans worden daar ingezet voor permanente bewoning. De Polen strippen de caravans van binnen en betimmeren ze daarna opnieuw.
Recreatiepark Boomhiemke is druk bezig met de voorbereiding voor de herstructurering van het stacaravanterrein. Veertig oude caravans verdwijnen om plek te maken voor twintig nieuwe luxe chalets. Jan Oenema van Boomhiemke rekent erop dat de chalets volgend zomerseizoen klaar zijn. ”Voor de caravanbezitters die een plekje op het te ontruimen veld hadden is een passende oplossing gevonden. Toch blijf je dan met een groot aantal oude slopers zitten waar je een oplossing voor moet vinden,” zegt Oenema. De oplossing lag in Polen. De slopers worden gratis ter beschikking gesteld. Ze moeten alleen even worden opgehaald.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *