Sita zingt Shanty op Ameland

HOLLUM – Zangeres Sita was dinsdag 8 maart op Ameland voor opnames voor 4Me. Ze zong op het badstrand bij The Sunset te Hollum samen met het Amelander Shantykoor de shanty ‘West zuid west van Ameland.’ Chimène van Oosterhout vroeg daarna naar de binding van Sita met Ameland. De zangeres blijkt al jaren regelmatig met haar ouders op Klein Vaarwater te zitten.

Dat Sita mee mocht zingen met het Amelander Shantykoor is heel bijzonder. Dit is eigenlijk alleen weggelegd voor mannen. Slechts een keer eerder mocht een vrouw meezingen. Die eer viel Imca Marina te beurt.

Tour de Wadden is een onderdeel van het lifestyleprogramma 4Me van RTL4 en wordt mede mogelijk gemaakt door Fryslân Marketing. De eerste aflevering was te zien op woensdag 2 maart om 16.30 uur op RTL4. De programma’s worden op zondagavond door Omrop Fryslân uitgezonden.

Bekende Nederlanders gaan op tournee langs de Waddeneilanden en vertellen over hun band met het waddengebied.

De uitzending met Sita is op 6 april op de buis.

>>> hieronder een filmpje van Sita en het Shantykoor (met wind in de mic)

>>> kijk op YouTube Persbureau Ameland voor nog twee filmjes van het Shanykoor

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *