Sinterklaas: “Is er nog een ‘Ameland aan Tafel’?”

HOLLUM – "Is er nog een 'Ameland aan Tafel'?" Dat vraagt Sinterklaas aan de BoekenPiet. Sinterklaas geeft graag een Ameland boek aan de volwassen Amelanders in het körfke en dit jaar zijn er verschillende boeken die er op het verlanglijstje kunnen worden gezet. 'Ameland' van Straatsma, bijvoorbeeld en 'Ameland aan Tafel' van Ria Evers-Dokter.

'Ameland aan Tafel' kwam in augustus uit en de 12,5 doosjes met 40 exemplaren zijn nu bijna verkocht. Bij de uitgever is het laatste doosje al meer dan half leeg. Ria Evers-Dokter heeft nog een klein voorraadje en de boekhandels op het eiland hebben nog enkele exemplaren. Als die boeken verkocht zijn, dan is de oplage van 500 stuks uitverkocht. 

Sinterklaas is gerustgesteld. Er zijn nog Ameland aan Tafels.

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Ameland aan Tafel, een puur Amelands product, is voor € 17,50 te koop bij de Amelander boekhandels, bij Ria Evers-Dokter, H.D. Katstraat 14 in Hollum, en bij de uitgeverij op O.P.Lapstraat 7 in Hollum.

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *