Single Event Ameland

HOLLUM – Single Event Ameland; de plek voor ontmoetingen!

Ameland…Onder het oogverblindende licht van de vuurtoren, aan de voet van de duinen, ligt het romantische en gezellige dorpje Hollum. Dit schilderachtige dorpje en alle faciliteiten eromheen zijn het decor voor een geweldig evenement op Ameland. Op 28, 29 & 30 september 2012 laten we je kennis maken met het gezellige en gastvrije Ameland. Met de ingrediënten die we op Ameland in een notendop samenvoegen wordt het een weekend om met veel plezier naar uit te kijken.

De ondernemers van Hollum heten je van harte welkom in hun gezelige dorp en nodigen je graag uit op het terras, restaurant of café voor een lekkere lunch of culinaire versnapering. Daarnaast behoren een potje golfen of een educatief boottochtje over het wad tot de mogelijkheden. Vakantiepark Boomhiemke heeft speciaal voor dit evenement een paar prachtige arrangementen gemaakt. Meld je vandaag nog aan en kom gezellig langs met je beste vrienden of boek een huisje voor jezelf.

Het Single Event Ameland staat in het teken van genieten, ontspannen, beleven, doen waar jij zin hebt, vrijblijvend ontmoeten, maar bovenal plezier hebben op een ongedwongen manier in een ongedwongen omgeving. Maak je weekend compleet en geniet van de zomerse klanken op zaterdagavond tijdens de Hed Kandi Beach House Party @Beachclub The Sunset.

Mis het niet! Het Single Event Ameland 2012 komt eraan. Laat je verassen en verwennen…

…Ameland ons mooiste stukje buitenland…

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze website www.singleeventameland.nl en natuurlijk zijn wij te volgen op Twitter via @SingleAmeland en www.facebook.com/SingleEventAmeland.  

 

– advertorial – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *