Shadow galoppeert over strand Ameland

HOLLUM – Galopperend langs de vloedlijn presenteerde de hoofdrolspeler van de film Penny’s Shadow zich op het Hollumer strand. De hengst werd zondagavond door producent Klaas de Jong voorgesteld aan de crew, de acteurs, de medewerkers aan de film en de Amelanders die op wat voor manier dan ook bijdragen aan het welslagen van het project. In The Sunset was een barbecue georganiseerd als kennismaking en start van het filmavontuur op Ameland.

Burgemeester Albert de Hoop was er. Hij was het die aan De Jong voorstelde om niet enkele shots maar de hele film op Ameland op te nemen. Levi van Kempen, Liza Sips, Tanja Jess en Rick Engelkes waren er. Zij spelen naast de hengst de belangrijkste rollen in de film Penny’s Shadow.

Vele Amelanders waren er. Zij dragen bij aan de film. De een is stalmeester, de ander zorgt voor de paarden, coördineert de figuranten of figureert zelf.

Maandag 2 augustus starten de opnames. De film wordt opgenomen in augustus en september. Bij de Stayokay in de duinen bij Hollum is een set gebouwd.

Shadow raakt wat opgewonden van alle aandacht, maar bovenal van Rakker. De kleine Shetlander is namelijk hengstig op dit moment.

 >>> wie meer over Penny's Shadow wil lezen kan Penny intikken bij ZOEKEN, rechtsboven in deze pagina

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *